Καλώς ήρθατε στις Ασφάλειες Κακαλής

Στις Ασφάλειες Κακαλής, είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη ασφαλιστική κάλυψη για να προστατεύσετε ότι έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς. Με την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και την προσοχή στη λεπτομέρεια, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις για τις ασφαλιστικές σας ανάγκες.

Υπηρεσίες

Ασφάλιση Περιουσίας

Προστατεύστε το σπίτι σας σε περίπτωση κλοπής, σεισμού, πλημμύρας, πυρκαγιάς ή άλλης τυχαίας ζημιάς και μείνετε σε απόλυτη ηρεμία και ασφάλεια στον χώρο σας.

Η πρόληψη με την ασφάλιση περιουσίας, εξασφαλίζει για πάντα αυτό που με κόπο αποκτήσατε.

Αστική Ευθύνη

Φροντίζουμε να είστε προστατευμένοι σε κάθε πτυχή της επαγγελματική σας δραστηριότητας.

Οι λύσεις αστικής ευθύνης είναι προσαρμοσμένες για να σας παρέχουν την κάλυψη που χρειάζεστε από αξιώσεις και καταγγελίες τρίτων.

Ασφάλιση Επιχείρησης

Για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, προσφέρουμε ολοκληρωμένα πακέτα ασφάλισης για την προστασία των περιουσιακών στοιχείων, των εργαζομένων και των λειτουργιών σας.

Αφήστε μας να φροντίσουμε για τις ανάγκες διαχείρισης επιχειρηματικού κινδύνου σας.

Ασφάλιση Οχήματος

Στο Πρακτορείο μας, προσφέρουμε γρήγορες, ανταγωνιστικές προσφορές ασφάλισης αυτοκινήτου για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.
Με την πολύχρονη ασφαλιστική εμπειρία στον κλάδο των αυτοκινήτων, προσφέρουμε ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης οχημάτων, όπως επιβατικά, φορτηγά, τουριστικά λεωφορεία, μηχανήματα έργου, μοτοσυκλέτες, ηλεκτρικά μοτοποδήλατα κ.α.

Ασφάλιση Υγείας

Η υγεία σας είναι σημαντική και κατανοούμε την αξία της σωστής ασφάλισης υγείας.

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους παρόχους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες επιλογές ασφάλισης υγείας για την ευημερία σας.

Ασφάλιση Σκάφους

Ασφαλίστε το σκάφος σας και τους επιβαίνοντες στο σκάφος σας για απώλεια ζωής από ατυχήματα σε άτομα που ταξιδεύουν με το ασφαλισμένο σκάφος ή λαμβάνουν χώρα κατά την επιβίβασή τους ή αποβίβασή τους από αυτό.

 

Συχνές Ερωτήσεις 

FAQ 

Τι είδη ασφάλισης προσφέρετε;

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα επιλογών ασφάλισης, συμπεριλαμβανομένων οχημάτων, επιχειρηματικών και ασφάλειες περιουσίας & υγείας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Πώς μπορώ να ζητήσω μια προσφορά;

Μπορείτε εύκολα να ζητήσετε μια προσφορά συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική μας φόρμα ή επικοινωνώντας απευθείας με το γραφείο μας. Θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία και θα σας παρέχουμε μια προσαρμοσμένη προσφορά εντελώς δωρεάν.

Παρέχετε υποστήριξη σε περίπτωση αξίωσης;

Ναι, είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε σε όλη τη διαδικασία αξιώσεων. Η αφοσιωμένη ομάδα μας θα σας βοηθήσει με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχετε.

Δεν παρέχουμε απλά υπηρεσίες και προϊόντα, δίνουμε στις ανάγκες σας  ΑΣΦΑΛύΣΕΙΣ!

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να βρείτε την ασφαλιστική κάλυψη που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Διεύθυνση

Έδρα: Νέα Χιλή
​Γραφεία: Βενιζέλου 39

Αλεξανδρούπολη, Έβρος | ΤΚ 68131

2551151345 | 6974706731 | asfaleieskakalis@gmail.com

Γνωρίστε μας

Το πρακτορείο μας είναι ένας αξιόπιστος διαμεσολαβητής ασφαλίσεων που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη. Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, έχουμε δημιουργήσει ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες μας που βασίζονται στην εμπιστοσύνη, την ακεραιότητα και την αξιοπιστία. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε εξαιρετικές ασφαλιστικές λύσεις και απαράμιλλη εξυπηρέτηση πελατών για την κάλυψη των μοναδικών αναγκών κάθε ατόμου και επιχείρησης που εξυπηρετούμε.

Create Your Own Website With Webador